International rekruttering i særklasse

VELKOMMEN TIL MEDICOLINK

Medicolink trækker sig ikke ud af et projekt, før der mellem de involverede parter er konsensus om, at det er en succes
or

REKRUTTERING I SÆRKLASSE

Medicolink rekrutterer internationale speciallæger og tandlæger fra EU til blandt andet praksissektoren i Danmark.
Vores model for rekruttering gør det muligt for Regionerne og dig, der har en klinik til salg, at vælge blandt de bedste kandidater.
Medicolink er førende inden for rekruttering af de bedst kvalificerede speciallæger og tandlæger, langtidssigtede løsninger og undervisning i dansk.

Doctors without borders informative page

International rekruttering

Få svar på dine spørgsmål her

Privacy Policy icon for Medicolink medical recruitment agency

Vores kunder

Hvem rekrutterer vi til

Lægerne

Hvem er kandidaterne

Vores model

Over 150 rekrutteringer til det danske sundhedsvæsen har gjort os til eksperter inden for international rekruttering. Det har gjort os i stand til at udvikle den helt rette model, der sikrer at I får en sprogligt stærk, motiveret og fagligt dygtig speciallæge eller tandlæge til den stilling, I ønsker besat. Med vores model får I:

  • Motivationsafdækning og psykologisk vurdering, der har til formål at afdække kandidatens og evt. partners incitament for at søge stillingen eller klinikken
  • Lægefaglig screening med henblik på at finde det rette match
  • Udarbejdelse af portfolio, som indeholder alle relevante informationer om kandidaten
  • Intensivt danskkursus til kandidaten og evt. familie
  • Vejledning gennem hele processen

EN GOD START

…for hele familien

Vi ved, at det er i alles interesse, at deres nyansatte får en god start i Danmark. Og hvis speciallægen eller tandlægen skal fungere godt i sin nye stilling, skal hele hans eller hendes familie ligeledes fungere godt i deres nye omgivelser.

Derfor hjælper vi hele familien med at få en god start i Danmark ved bl.a. at assistere partnere i jobsøgning, hjælpe med indmeldelse i en dansk skole eller institution og hjælpe med at finde en passende bolig. Det er en stor beslutning at flytte til et andet land, og derfor står vi gennem hele processen klar til at svare på diverse spørgsmål.

Integration i Danmark
Inden speciallægen kommer til Danmark deltager han eller hun i et danskkursus i Budapest. Under opholdet i Budapest assisterer vores integrationsansvarlige speciallægen med at finde bolig i Danmark, arbejde til partneren og evt. skole eller børnehave til børnene. Når speciallægen og hans eller hendes familie er kommet til Danmark, afholder vi opfølgende Skype-interviews for at sikre os, at alt er faldet på plads. Hvis ikke guider vi dem i den rigtige retning.

Socialt netværk
Speciallægerne møder ligesindede på danskkurset i Budapest. Dette er starten på det netværk, de skal i gang med at bygge op, når de kommer til Danmark.

ETISKE STANDARDER AF REKRUTTERING

Vi mener, at alle skal behandles lige og retfærdigt

VORES TILFREDSE KUNDER

“Medicolink has proved to be a good and reliable cooperation partner for many years. It is vital to me that Medicolink include awareness of professional Danish medical terminology and information about the working structure in the Danish health care system in their qualification course. Furthermore, Medicolink prepare the doctors and their families mentally for a future in Denmark.”

Malene Virring Nielsen
Malene Virring NielsenDeputy Clinic Chief, Clinic for Children and Youth, Psychiatry, North Denmark Region

“We have a very positive, constructive, and trustworthy cooperation with Medicolink regarding recruitment of foreign medical specialists. In my view, Medicolink is a truly professional and respectful company both towards us, the hospitals, as their cooperation partners and not least towards the respective candidates during the recruitment process.”

Mette Højgaard
Mette HøjgaardChief consultant, Nykøbing Falster Hospital, Zealand Region

“In Medicolink, we have found a professional cooperation partner for recruitment of specialist doctors. Medicolink ensures a holistic approach that sees eye to eye with both the candidate and family in regard to adjustment of expectations, language qualification, and relocation issues.”

Pernille Bang
Pernille BangHR consultant, Hospital unit Central, Central Denmark Region